Bilecik Pazaryeri’nde meyvecilikte yeni dönem

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde çiftçilere 310 fidan dağıtıldı.

Ceviz, badem, Trabzon hurması, incir ve hünnap fidanlarından oluşan destek, meyveciliği geliştirme projelerinin bir devamı olarak hayata geçirildi.

Fidan dağıtım etkinliğine katılan Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, bu projenin hem ekonomik hem de sosyal anlamda bölgeye katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Kaymakam Kahraman, “Bu proje, çiftçilerimizin meyvecilik alanındaki üretimlerini artırarak, bölgenin tarımsal potansiyelini daha etkin kullanmalarını sağlayacak” dedi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdar Sert ise projenin sürdürülebilir tarımı teşvik ettiğini vurguladı.

Müdür Sert, “Yüzde 50 hibe desteği ile sağlanan meyve fidanları, çiftçilerimizin üretim kapasitesini artırırken bilgi ve deneyimlerini de geliştirecek. Uzun vadede bu girişim, Pazaryeri’nin ekonomik kalkınmasına ve tarımsal üretim çeşitliliğine büyük katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, hem üreticiler hem de bölge halkı için tarımsal kalkınma adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Proje sayesinde Pazaryeri’nin meyvecilik alanında öncü ilçelerden biri haline gelmesi hedefleniyor.

Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Hızlı Resim - Antalya haberleri - Instagram ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - 7dak - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay -