Could have been useful had it come out at the time: CSA on Tim Paine’s allegations

BBC’ye göre, 37 yaşındaki kaleci otobiyografisinde şunları yazdı: “Bir sonraki Testte bowling oyuncularının yanındaydım, Güney Afrikalı bir oyuncunun ekranında orta vuruşta büyük bir çatlak olan bir atış belirdi. baloda. Bu konuda hakemlere gittik, bu biraz yetersiz görünebilir, ancak katledildik ve ilk Test’ten beri buna hazır olduklarına ikna olduk. Ama görüntüler kayboldu. Olacağı gibi.
CSA, Paine’in iddiasının “oyundaki çürümenin kök saldığı bir zamanda ortaya çıksaydı faydalı olabilirdi” diyerek yanıt verdi.
İki kurulun konuyla ilgilendiğini de sözlerine ekledi. “CSA ve Cricket Australia bu konuyla ilgilendi ve o sırada gerekli yaptırımlar uygulandı. Her iki kurum da mükemmellik, cesaret ve sitemlerin ötesinde şımartılmış temiz bir oyuna olan bağlılıklarını yinelediler. CSA, bireylerin görüşlerini açıklama haklarına saygı gösterirken, oyunu seven herkesi, sahadaki herhangi bir suistimal bilgisini uygun zamanda ortaya çıkarmaya ve zamanın geçmesini beklememeye çağırır.
“Bu, sistem içindeki ilgili makamların gerekli incelemeleri yapmasına ve gerekli yaptırımları uygulamasına yardımcı olacaktır.”
Cricket Australia, BBC makalesinde yorum yapmayı reddetti.
Paine, skandalın soyunma odasında herkesin bildiğini reddetti ancak ekibin bir bütün olarak sorumluluk alması gerektiğini söyledi.
“Herkes bir dereceye kadar bunun bir parçasıydı. Takım olarak sahiplenseydik, bu üç oyuncu için daha iyi sonuç verir miydi? Bence olurdu,” diye yazmıştı.