Gaziantep’te “Bilim Filmleri Günleri” sürüyor

GAZİANTEP (İGFA) – Etkinlik, çocukların ve gençlerin yapay zekânın etkilerini anlamalarını hedefliyor. Evrim filmi, beynini gelişmiş bir süper bilgisayara entegre eden bilim insanı Will’in hikâyesini konu alıyor. Film, sağlık ve tedavi alanlarından küresel sorunlara kadar uzanan yapay zekâ potansiyeline dikkat çekiyor.

İlk kez 8 Aralık’ta Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi’nde gösterilen film, 18 Aralık’ta yeniden izleyicilerle buluştu. Etkinlik kapsamında film, 27 Aralık’ta Nizip Kültür Merkezi’nde, 29 Aralık’ta ise tekrar Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi’nde gösterilecek.

Bu etkinlik, bilim kurgu severler için önemli bir buluşma noktası oluştururken, aynı zamanda yapay zekâ üzerine düşünme ve tartışma imkânı sunuyor.

Bets10 Giriş - Lotobet - Beinwon - Beinwon - romabet - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Mavi tik al - Instagram Reels Satın Al - Beşiktaş Masaj - Bakırköy Masaj - Beylikdüzü Masaj - Salus Medya - Hızlı Resim - Antalya haberleri - Instagram ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - 7dak - hair transplant turkey -