Dünyadan Spor Haberleri

Pakistan’s famous Youtube comic Momin Saqib says he would love to come to India for 2023 World Cup

Pakistan’ın ünlü youtube çizgi romanı Momin Saqib, Pakistan seyahat ederse 2023 ODI Dünya Kupası için Hindistan’a gelmeyi çok istediğini söyledi.

Indian Express muhabiri Devendra Pandey ile Melbourne Cricket Ground (MCG) dışında özel bir sohbette, ‘Maaro mujhe maaro’ Şöhret Saqib şunları söyledi: “Bulut yok, bu büyük bir rahatlama. Hintli ve Pakistanlı hayranların duaları işe yaradı.”

“Bence Babar (Azam) ve Rizwan (Mohammad) olağanüstü kriket oynayacak” diye ekledi.

Bu haftanın başlarında, BCCI Sekreteri Jay Shah, Hindistan’ın gelecek yıl Asya Kupası için Pakistan’ı turlamayacağını duyurdu. Aynı zamanda ACC şefi olan Shah, Asya Kupası’nın yerini tarafsız bir noktaya değiştirmek için harekete geçti.

Agar Pakistan ki ekibi Hint aayegi toh mai jaroor jaunga (Pakistan ekibi Pakistan’a seyahat edecekse, kesinlikle giderim” dedi Momin, 2023 ODI Dünya Kupası planlarıyla ilgili.

Daha önce BAE’de düzenlenen Asya Kupası’nda Momin Saqib, maçtan sonra Hintli yıldızlar Virat Kohli ve Hardik Pandya ile görüşmesinin yedek videolarını paylaştı.

En sevdiği kriket oyuncusunun kim olduğu sorulduğunda, “Shahid Afridi’nin büyük bir hayranıydım. Rizwan, Virat Kohli gibi formlarına çok odaklanan kriketçilere saygı duyuyorum ve onları seviyorum.”

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu