1. Haberler
  2. Gündem
  3. Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Tekin: “Türkiye’de ekonomik kriz derinleşiyor”

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Tekin: “Türkiye’de ekonomik kriz derinleşiyor”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Türkiye ekonomisindeki durgunluk ve yüksek enflasyonun etkisiyle başta inşaat sektörü olmak üzere iş dünyasının ciddi bir darboğaza girdiğine dikkat çeken Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, yaptığı açıklamada; “Özellikle son dönemde artan konkordato başvuruları, iş dünyasındaki çöküşün boyutlarını gözler önüne sermektedir. Konkordatotakip.com verilerine göre, 2023 yılında 1516 olan konkordato başvurusu sayısı, 2024’ün ilk yedi ayında 1554’e yükseldi. En riskli sektörler arasında inşaat sektörü ilk sırada yer alıyor. Özellikle malzeme fiyatlarındaki artış, krediye erişimdeki zorluklar ve devletten ödeme alamama sorunları firmalarını ciddi sıkıntılara sokuyor. Hükümetin yanlış politikası yüzünden şirketler batıyor. Yılın ilk yarısında kapanan şirket sayısı geçen yıla göre yüzde 25.8 artarken birçok sektörde konkordato taleplerinin geçen yıla göre yüzde 50-55 arttığı konuşuluyor. Bu gidişat iyi değil! Enflasyonu milletin başına bela eden iktidarın seçimden önce sürekli tekrar ettiği bir sloganı vardı. 21. yüzyıl ‘Türkiye Yüzyılı’ olacak. Ancak, seçimlerden hemen sonra bambaşka bir süreç yaşıyoruz. Yaşadığımız bu süreçte gelişmeler şunu göstermektedir; bu yıl, zam yılı, vergi yılı ve enflasyon yılı olacak” dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Tekin: “Türkiye’de ekonomik kriz derinleşiyor”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Yardımcı Sağlık Personeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin