1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sibel Can’dan ‘açık hava’ rüzgârı

Sibel Can’dan ‘açık hava’ rüzgârı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (İGFA) – Events Across Turkey’nin kült projesi haline gelen “An Epic Symphony İstanbul Night Flight” konserleri kapsamında gerçekleşen ‘An Epic Symphony Sibel Can’ konseri ikinci gününde de gerçek müzikseverlerle doldu taştı.

Gece boyunca tüm şarkılara eşlik ederek dev bir koro oluşturan dinleyiciler, telefon ışıklarını açık tutarak gecenin ambiyansına daha da bir güzellik kattılar.

Dev senfoni orkestrası eşliğinde sahne alan Sibel Can, Türk Sanat, Türk Halk müziğinin en güzel örneklerini eşsiz sesiyle yorumlarken, yelpazesi geniş repertuarı ile büyük beğeni topladı.

Orkesta içinde yer alan bağlama ustası genç müzisyenin eşliği ile ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünde ayakta alkışlanan Sibel Can, şu ana kadar çok sevilen şarkılarını farklı bir düzenleme ile dinleyicilerine sunmuş oldu. Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici’nin de konuk olarak sahne aldığı konserde Sibel Can, aralıksız iki saat sahnede kaldı.

25 Ağustos gecesi de yine Harbiye Açıkhava sahnesindeki yerini alacak olan ünlü sanatçı, konserler aralarında stüdyoya girerek yeni albümünün okumalarını tamamlıyor.

Sibel Can’dan ‘açık hava’ rüzgârı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Yardımcı Sağlık Personeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin