Gündem

Zeynep’in Diyarbakır rekoru –

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile bu yıl ilki yapılan ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ kapsamında Diyarbakır Doğ Kapı Meydanı’nda Zeynep Bastık, konser verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 10:26

Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 10:26

DİYARBAKIR (İGFA) – Zeynep Bastık, birbirinden hit şarkıları ile kendisini izlemeye gelen on binlerce Diyarbakırlıya unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 70 bin kişi Zeynep Bastık’ın şarkılarına eşlik ederken Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında verilen konserler içinde katılımın en çok olduğu konser olmasıyla rekora imza attı.


 
Diyarbakırlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Zeynep Bastık, “Şarkılarımı hep bir ağızdan seslendirmek harikaydı inanılmaz mutlu olduğum konserler arasına girdi” dedi. 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu